Spar penge på bilforsikring

Bilforsikringen er en af de dyre forsikringer, og der kan derfor være mange penge at spare. Det simple råd er at sammenligne flere forskellige forsikringsselskaber, og se hvad de har mulighed for at give dig af tilbud. Det er egentlig slet ikke så svært, da bilen er en rimelig nem størrelse at have med at gøre.

Du kan læse mere om bilforsikringer og få tilbud på billig forsikring på Bilforsikring-Sammenligning.dk

En af de ting som du skal være opmærksom på, når du sammenligner bilforsikringer, for at spare penge, er at du sammenligner dem på så lige vilkår som overhovedet muligt. Det vil sige, at f.eks. selvrisikoen ikke skal være alt for forskellig, for så er det klart at dem med tilbudet med den højeste selvrisiko  bør kunne tilbyde dig et meget bedre tilbud end hvad de andre kan.

En af de faktorer du generelt kan kigge på, hvis du gerne vil spare penge på bilforsikring, er lige præcis selvrisikoen. Hvis du har en højere selvrisiko, så er det også muligt at få en billigere forsikring. Det siger sig selv, at forsikringen på denne måde ikke dækker lige så godt, men hvis din økonomi er meget stram lige nu, og du anser dig for en mere erfaren bilist end forsikringsselskabet gør, så kan det være en ganske udmærket vej.

Hvis du har en meget billig bil, så kan du måske spare kaskoforsikringen helt væk

Anvarsforsikringen er lovpligtig, og den kan du derfor ikke spare væk. Her må du nøjes med at finde den så billigt som muligt. Hvis du derimod har en bil der ikke er mere værd end cirka 20.000 kroner, så kan det måske slet ikke svare sig at have en kaskoforsikring. Kaskoforsikring er den del af forsikringen, som giver dig erstatning, hvis du kommer ud for uheld og din egen bil går i stykker og er kaput. Kaskoforsikringen er dog ofte stadig en dyr for nøjelse, og hvis din bil ikke er så meget værd, så er det i nogle tilfælde bedre selv at spare nogle penge op, når man har råd til at købe en ny bil selv, hvis man skulle være så dum og uheldig at gøre skade på sin bil.

Lige meget om du vælger at have en kaskoforsikring eller ej, så bør du som vi starter med at sige, fra tid til anden sammenligne din bilforsikring med hvad du kan få andre steder. Flere opgørelser viser at en gennemsnitlig dansker spare 2.700 kroner når han laver en sammenligne af bilforsikring. Det er altså mange penge, når vi snakker hvert år! Tænk på hvad de sparede penge kunne være blevet brugt på i stedet for!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *