Spar penge ved at sammenligne hesteforsikringer

Har du en hest eller måske et kæledyr, så kan der være penge at spare. Det er ikke altid lige billigt at forsikre sine kæledyr, men det er dog ofte en god ide, da en tur hos dyrlægen ellers kan blive en meget ubehagelige oplevelse.

Sammenlign hestforsikringer, katteforsikringer eller hundeforsikringer her

Hvis du har en hest, så ved du også hvor dyr en investering det var. I tilfælde af at den skulle gå hen og dø, eller også bare i tilfælde af sygdom, eller hvis den skulle gå hen og brække et ben, eller noget helt andet, så kan det være virkelig rart at have en hesteforsikring. Med sådan en dyreforsikring, så kan du sove trygt om natten.

At du bør have en hesteforsikring, og ja en del af forsikringen er faktisk også lovpligtig, gør jo ikke at du skal have forsikringen hos det dyreste firma. Derfor er det en god ide at lave en lille sammenligne af de forskellige muligheder du har. For det første er der flere hundrede kroner at spare hvert år, ved at vælge det rigtige sted, men derudover er der også forskel på hvor godt de forskellige dyreforsikringer egentlig dækker. En dyreforsikring er ikke bare en dyreforsikring.

Hvis du har en ide om at du betaler for meget for din forsikring af din hest, og hvis du ikke for nyligt har fået taget et tjek af alle dine forsikringer, så kan det også svare sig at få taget et kig på dine andre forsikringer ved samme lejlighed. Hvis du får samlet dine forsikringer et sted, så giver forsikringsselskaberne ofte en rabat op til 20%. Det er tit mere end hvad du kan få ved at finde det billigste forsikringsselskab for hvert enkelt type af forsikring. Det er dog ikke altid tilfældet selvfølgelig, så derfor gælder det om at være på vagt. Er der f.eks. en af forsikringerne, dette kunne være dyreforsikringen, som er væsentlig dyre end hvad du kan få andre steder, så behøver du jo heller ikke have den der, bare fordi du har alle de andre forsikringer hos det forsikringsselskab. Der er nogle forsikringsselskaber der har specialiseret sig i at lave dyreforsikringer, og du kunne jo eventuelt starte med at prøve der.

Lige meget hvad, så er det altid en god ide at tage et tjek på dine forsikringer en gang om året. Der kan være rigtig mange penge at spare på forsikringerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *