Bæredygtighed

Mad med bæredygtighed i fokus

Vi laver mad, der behager mennesker og tilgodeser klima og miljø. Hos BistroNord er vi bevidste om vores ansvar - og vi tager det gerne på os. Derfor har vi lige fra begyndelsen haft vores principper, der skal sikre en gennemskuelig og bæredygtig forretning - både til gavn for vores kunder og vores klima.

Lokale råvarer

Hos BistroNord placerer vi ugentligt ordrer hos vores lokale grønthandlere, gartnere og producenter. Vi er ikke bare en nordjysk virksomhed – vi har også et flertal af nordjyske leverandører. Således sparer vi på transporten og CO2 – og bevarer friskheden i vores råvarer.

Vi indkøber kød med fokus på god dyrevelfærd.

Fokus på miljøet

Hos BistroNord gør vi brug af både økologiske og konventionelle varer. En stor andel af vores samlede produktion er økologisk og altid med fokus på at reducere miljøpåvirkning.

Spiser i sæson

Når I spiser med BistroNord, spiser I i sæson. Det betyder, at alle måltider er planlagt ud fra, hvilke grøntsager og frugter, som er modne i årstiden. Det sikrer et langt mere nærende og smagfuldt måltid - og det sparer igen på CO2-udledningen.

Minimalt madspild

Vi planlægger vores måltider med hensyn til at minimere madspild. Vi mener, det er en pligt som professionel madleverandør at udnytte de ressourcer, vi har. Vi har respekt for maden, og derfor bruger vi som udgangspunkt det hele på planten og på dyret. Derfor smider vi heller ikke overproduktion ud, men bruger det i nye spændende sammensætninger, så din mad hver dag er ny, men bæredygtig.

Derudover sælger vi også takeaway. Så hvis vi har mad til overs, går den ikke til spilde.

Fire verdensmål

chevron-down