Frokostordning

Sund og smagfuld frokost leveret til døren

Har I lyst til nem og lækker frokost hver eneste dag?

Så lad BistroNord stå for jeres frokostordning. Vi kokkererer og leverer frisklavet frokost til jeres adresse i Aalborg på alle hverdage. Alt, I skal gøre, er at finde tallerknerne frem og sætte jer godt til rette.

Frisklavet frokost der tilgodeser jeres ønsker

Vores dygtige kokke elsker at trylle med smage og råvarer og sammensætte menuer, der er sunde og mætter, og som samtidig smager himmelsk.

Hos BistroNord får I en samarbejdspartner. Vores mål er, at I skal se frem til jeres frokost hver eneste dag. Derfor sammensætter vi retterne efter jeres præferencer og behov. Det betyder også, at vi leverer flere anretninger, hvis nogen i virksomheden har allergener, er vegetarer, veganere eller på anden vis har specifikke kostbehov. Og I bestemmer selv, hvilket tidspunkt, I gerne vil spise.

Vi leverer i hele Aalborg-området

Vi leverer frokost i hele Aalborg-området. Maden er pakket, så den er klar til at blive nydt. Hos BistroNord går vi meget op i, at maden er lige så varm og lækker, når vi pakker den, som når I pakker den ud – derfor kan I altid regne med, at vi tager den korteste rute frem til jer.

Og når I er færdige med jeres frokost, kommer vi selvfølgelig og henter kasser og skåle igen dagen efter.

chevron-down