Om Bistro Nord

Vi forstår os på mad

Vi tilbyder kantinedrift, frokostordning og event catering til virksomheder, der ønsker god og velsmagende mad i hverdagen og til fest. Vores dygtige kokke skaber maden med lokale råvarer og sammensætter menuer ud fra jeres ønsker og behov.

Vores DNA

BistroNord bygger på en passion for mad. Vores fundament er ønsket om at kreere og levere sund og velsmagende mad til nordjyderne, så det daglige frokostmåltid bliver en kærkommen pause og et appetitligt højdepunkt i hverdagen.

Vi tror nemlig på, at måltidet bringer os tættere sammen. Derfor grundlagde vi i 2022 BistroNord.

Fokus på miljøet

Hos BistroNord gør vi brug af både økologiske og konventionelle varer. En stor andel af vores samlede produktion er økologisk og altid med fokus på at reducere miljøpåvirkning.

Kvalitet
God mad, skabt fra bunden med lokale råvarer. Ligegyldigt om I er vegetarer, veganere, allergikere eller altspisende, så får I et nærende og varieret måltid, der smager af noget mere.
Nærvær
Vi er her for jer. Derfor tilpasser vi jeres ordning ud fra jeres ønsker og behov. Vi er jeres samarbejdspartner og tager højde for jeres præferencer, begrænsninger og spisetider.
Ansvarlighed
Vi laver mad med lokale råvarer, og vores menuer er sammensat ud fra sæsonen grønt. Vi har fokus på bæredygtigt indkøb og planlægger måltider med hensyn til et minimalt madspild.
Troværdighed
En samarbejdspartner I kan stole på. Hos BistroNord er en aftale en aftale. Vi vægter åbenhed og tillid højt, og vi tror på, at vi får det bedste resultat, når vi er ærlige fra start.

En erfaren samarbejdspartner

Vi har erfaring med restauration, kantinedrift, catering siden 1990. Det er med stor viden og passion at vi driver BistroNord.

Lars Mouritzen
Administrerende direktør og partner i BistroNord A/S

Lars har mangeårig erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen, blandt andet 25 års erfaring som selvstændig restauratør i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Det har givet en stor viden og erfaring inden for salg, ledelse, planlægning og logistik i forhold til bespisning af mange gæster til mange forskellige typer arrangementer.

“Mit mål er at skabe Nord- og Midtjyllands foretrukne catering-partner i forhold til kantinedrift, frokostordninger og event catering. Med vores brede lokalkendskab, erfaring og størrelse vil vi være den lokale, udviklende og omstillingsparate sparringspartner, som løbende lytter og tilpasser sig til vore kunders ønsker og behov. Og med de dygtige partnere og medarbejdere, vi har, tror jeg faktisk på, at vi kan.”

Lars Mouritzen
Administrerende direktør, BistroNord

Minimalt madspild

Vi planlægger vores måltider med hensyn til at minimere madspild. Vi mener, det er en pligt som professionel madleverandør at udnytte de ressourcer, vi har. Vi har respekt for maden, og derfor bruger vi som udgangspunkt det hele på planten og på dyret. Derfor smider vi heller ikke overproduktion ud, men bruger det i nye spændende sammensætninger, så din mad hver dag er ny, men bæredygtig.

Derudover sælger vi også takeaway. Så hvis vi har mad til overs, går den ikke til spilde.

Fire verdensmål

chevron-down